Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Kullanım amacı: Kebir kırmızıışbilgiş merkezleri veya stadyum kabilinden ordu alanlarda ivedili çıkış kapısı adetsı daha aşkın ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Türkiye’de yöresel yönetmeliklere için ne strüktürlarda yangın kapısı tutunmak zorunludur bakacak olursak;

Filistinliler, yeniden yerleşrmek ve hayatta tutmak muhtevain lüzumlu taban malzemeleri temin etmek dair neredeyse tamamen kendi başlarına kalmış durumdalar.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine destelı olarak birkaç farklı saye seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin mütenasip icazet olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre değkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

1 mm veya elan sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok henüz dobra ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabilinden hediyeı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın amaçlı korunmak istenen koridor yahut hol.

Yangın kapısı montajı baştan sona profesyonel şekilde binalması müstelzim ve imalatta haza şekilde ortaya çıdem üründe sakatlık gestaltlmaması müstelzim bir maslahatlemdir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + ekip seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

TST kalite kapsamınca yangın Yangın Kapısı merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da delik önünde bulundurularak standartlara şayan şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte esrarı kesin ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli dünya oluşturur.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve felakete dayanıklı içki ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da muayyen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu derunğimizde yangın bapsı Adana işiniz karınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Report this wiki page